alle kategorier

Du er her: Hjem> Om os > Firmaprofil

om os

Eksport af 300,000 stk. om året af Bluetooth-højttalere og tablet-pc'er siden 2012.4,000. 40 m² fabrik med XNUMX producenter | OEM-tjenester tilgængelige | CE GMS ROHS BQB certificering

Fremstilling af Bluetooth-højttalere Siden 2012 er Greenwind Technology Co., Ltd specialiseret i Bluetooth-højttaler- og tablet-pc-industrien og har oprettet vores egen fabrik. Vi har produceret og eksporteret siden 2012.

OEM/ODM og tilpasningstjenester accepteret Vi accepterer OEM-mærkede og tilpassede ordrer efter dine designs/ideer. Vores banebrydende designteam sikrer, at vores almindelige produktlinje forbliver på forkant, og vi tilbyder ekspert OEM- og ODM-tjenester. Derudover leveres tilpasningstjenester, herunder værktøjsdesign og softwaredesign.

Vores hovedmarkeder Hovedmarkederne er Europa, Nordamerika, Mellemøsten, Asien, Sydamerika. Vi byder alle venner over hele verden velkommen til at slutte sig til os og flytte sammen.

Vi er en direkte producent med et rigtigt mærke, Gerewin. Vi har et professionelt kvalitetskontrolsystem.
Vi har vores eget R&D-team, der udvikler alle slags OEM/ODM-produkter med værktøjshus og system.

Få svar inden for 24 timer
For yderligere detaljer, bedes du ringe til os nu.

Læg en besked
Chat online

Hej, efterlad venligst dit navn og din e-mail her før chat online, så vi ikke går glip af din besked og kontakter dig uden problemer.